Overig

Wat zou je doen met €10.000 per maand?

.......1 Juli was de trekking van de postcode loterij waarbij je 30 jaar lang €10.000 per maand kon winnen. Ik hoorde laatst de reclame hiervan en vroeg me af wat ik zou doen met zoveel geld! Ik doe niet eens mee met de postcode loterij, maar fantaseren over wat je allemaal kan doen, is natuurlijk wel heel leuk!

car_front_rightIk zou als eerste een auto kopen! Het lijkt me echt super chill om een eigen auto te hebben! Maar een auto is gewoon erg duur, maar ja als je €10.000 per maand te besteden hebt. Ik zou dan ‘sparen’ om een Mini Cabrio te kunnen kopen. Ik vind Mini’s echt geweldig en bij deze kan ook nog eens het dak open! Hoe geweldig zou dat zijn?! Ik weet alleen nog niet welke kleur ik zou willen, maar de kleur van de Mini hierboven is wel heel vet…

Ook zou ik een andere kamer zoeken. Ik ben heel blij met mijn kamer, maar als ik zoveel geld heb… Dan zou ik voor een appartement gaan met een aparte slaapkamer en een badkamer met bad! En als het even kan nog een tuin voor Spidy. Ook zou ik dan helemaal losgaan met het inrichten. Ik hou van een strak interieur, maar ik vind het ook geweldig om allemaal van die decoratie spullen neer te zetten. Ook zou ik heel graag een hangmat of -stoel willen! Dat zit zo chill!

apple-macbook-12-oro-rosaOok zou ik direct naar de Media Markt rennen om een nieuwe mobiel, camera’s en laptop te kopen! Ik zou een Iphone 6S kopen met een groot geheugen. Nu zit mijn mobiel telkens vol… Verder zou ik graag een spiegelreflex kopen met later misschien extra lenzen. En een andere vlog camera. Eén met een scherm dat je kunt omklappen, zodat ik ook kan zien wat ik film. En één die in de avond goed kan filmen. Ook zou ik heel graag een MacBook willen.

Verder zou ik een domeinnaam regelen voor mijn blog. En een goed foto- en videobewerkingsprogramma aanschaffen. Dit zodat mijn blog en Youtube beter kunnen worden. Ik vind het namelijk echt super leuk om te doen! Oh, en studiolampen. Dan kan je ook ’s avonds opnemen!

i-want-to-travel-the-worlditsloreta-i-want-to-travel-around-the-world-dpccpoup_zps3e2c8accOok zou ik graag de wereld rondreizen! Ik zou my travel wishlist samen met vrienden en familie afvinken! En nog veel meer leuke landen ontdekken! Australië, Curacao, Japan, Indonesië, Maimi, Ibiza, Barcelona, Lissabon, Zuid-Afrika en ga zo maar door. Er zijn zoveel mooie plekken in de wereld en het lijkt me heel gaaf om die plekken te bezoeken. En natuurlijk zou ik alles dan vloggen (met een nieuwe vlogcamera)!

Ik zou ook donaties doen aan wat goede doelen, want ook anderen verdienen een goed leven. Verder zou ik gewoon super veel leuke dingen doen met vrienden en familie, want geld maakt niet gelukkig! Al is het wel heel handig om te hebben ;) Wat zou jij doen als je €10.000 per maand zou krijgen?

Advertenties

Een gedachte over “Wat zou je doen met €10.000 per maand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s