Overig

Shoplog | H&M, Hema & Flying Tiger

DSC04072Ik ben een tijdje geleden samen met Joyce even de stad in geweest. Ik ging eigenlijk gewoon voor de gezelligheid mee, maar kwam met heel wat weer thuis. Ik slaagde goed bij de H&M en vond ook nog wat leuke dingen bij de Hema en Flying Tiger!

DSC03926Bij de H&M zag ik dit basic shirt hangen. Basics zijn nooit weg, deze had een leuke kleur, een borstzakje als detail en een V-hals. Ik heb eigenlijk bijna geen shirts met een V-hals, maar ik vond het toch wel leuk.

DSC03940Ook zag ik dit leuke sport shirt. En ik was eigenlijk van plan om dit ook daadwerkelijk als sport shirt te gaan gebruiken, maar toen ik hem aan had, vond ik hem toch ook wel heel erg leuk als een ‘gewoon’ shirt. Dit shirt is ook heel basic, maar heeft een ronde onderkant en stipjes die langzaam vervagen.

DSC03931Dan zag ik in de sale nog dit sporthemd. Ik had al zo’n soort shirt, maar dan met paars, oranje en roze. Deze is wat minder kleurrijk, maar heeft ook een hele leuk print. Deze vond ik vooral handig voor bij een gekleurde broek!

DSC03946Dan zag ik ook nog dit super leuke hempje. Vooral de kleuren vond ik erg leuk! Het hempje zit fijn en is lekker luchtig voor in de zomer. En een groot voordeel: hij schijnt niet door dus je hoeft er geen extra hempje onder. Erg handig voor warme zomerdagen!

DSC03965DSC03962DSC03949

Toen zag ik een heleboel jurkjes hangen. Ik trok er drie van het rek. En omdat ik niet kon kiezen kocht ik ze alle drie… Twee met een bloemenprint en één met een effen kleur. De twee met de bloemenprint hebben hetzelfde model.

DSC03956..Het effenkleurige jurkje heeft nog een cut-out op de rug!

DSC03972Maar we zijn nog niet klaar met de kleding! Ik zag ook deze leuke lange rok met een split aan beide zijkanten! Ook deze weer met een bloemenprint! De rok is heerlijk luchtig en ook perfect voor een warme zomerdag!

DSC03968En toen zag Joyce precies dezelfde rok, maar dan met het patroon van het hempje! En ik kon het niet laten om die te laten liggen, maar ik wilde de andere rok ook niet weg doen. Dus ik nam ze allebei mee!

DSC03978En dat was dan de kleding! Naast kleding kocht ik ook nog magneten! Ik was als eerste bij de Hema. Daar kocht ik extra sterke magneten om mijn kaartjes mee op te hangen. Daarna waren we bij Flying Tiger en daar kwam ik nog meer super leuke magneten tegen. Houten magneten en Scrabble magneten met love, peace en harmony!

DSC03982En zag ik bij de Hema ook nog deze super leuke onderzetter! Super leuk en ik had nog onderzetters nodig! Ook kocht ik nog twee cadeautjes, maar die kan ik niet laten zien. Eén is er namelijk al ingepakt en ik moet ze nog geven, haha.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s